3:e april 2020

Beslut om ombyggnation av Floragårdens särskilda boende

Socialnämnden har tagit beslut om att godkänna Fabos plan gällande en ombyggnation, utbyggnad och renovering av Floragårdens särskilda boende. Detta påverkar även Rörbäcksgatans serviceboende.

Ombyggnationen innefattar byggnaderna på Rörbäcksgatan 22-24, samt Floragatan 3-5. Byggstart planeras i september 2021. Enligt planen ska ombyggnationen vara klar hösten 2023.

En tillbyggnad som beräknas vara klar hösten 2024 finns också med i planen.

Nu upprättas en handlingsplan. Berörd personal kommer att involveras i arbetet med handlingsplanen. Information om hur läget utvecklas och hur det kan komma att påverka dig kommer att ske fortlöpande.

Läs mer om läget på våra informationssidor om återtagandet/ obyggnationen. Sidorna uppdateras fortlöpande med aktuell information. kommun.falkenberg.se/floragardenlänk till annan webbplats