10:e september 2018

Berätta för oss vad som kan bli bättre

Vi genomför nu en undersökning där vi vill veta vad du tycker om att bo i Falkenbergs kommun samt den service som kommunen ger. Undersökningen har gått ut till 1 200 slumpmässigt utvalda personer. Är du utvald - Ta dig gärna tid att svara. Dina svar är viktiga.

Ingår du i undersökningen så ska du ha fått hem den via brev i september, du ska även ha fått en påminnelse i början av oktober.

Gör undersökningen via webben

Du kan fylla i undersökningen via papper eller genomföra den via webben. Är du utvald så ska du ha fått hem inloggningsuppgifter med mera.

Tappat bort dina uppgifter?

Har du tappat bort dina uppgifter har vi möjlighet att hjälpa dig. Mejla ditt namn till Oscar.Astrom@falkenberg.se

Skicka in dina svar senast den 31 oktober med postgång. Den webbaserade enkäten är öppen till och med 5 november kl 13.

Så funkar undersökningen

1 200 personer i Falkenbergs kommun i åldrarna 18 till 84 år är utvalda att delta i undersökningen, som SCB geomför åt oss. Frågorna kretsar kring hur det är att bo i kommunen och den service som Falkenbergs kommun ger. Dina svar är viktiga i vårt fortsatta förbättringsarbete.

• Vid frågor eller synpunkter hör av dig till vårt
  • kontaktcenter