9:e april 2020

Bekräftat fall av covid-19 inom hemtjänsten

En äldre person i Falkenbergs kommun som har hemtjänst har blivit smittad av coronaviruset. Detta bekräftades i dag, den 9 april.

– Det rör sig om en person som nu har bekräftad covid-19. Vi har tydliga rutiner för hur vi ska hantera situationen. Hemtjänsten följer Smittskydd Hallands rekommendationer och använder full skyddsutrustning hemma hos den här brukaren, säger Daniel Johansson, tillförordnad socialchef.

Berörd personal är informerad.