Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i Falkenbergs kommun

Från och med 18/6 råder bevattningsförbud. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
24:e mars 2020

Begränsade öppettider på Mötesplats Mölle och träffpunkterna

Från och med onsdagen den 25 mars kommer Mötesplats Mölle och träffpunkterna i Morup, Ätran och på Hjortsberg enbart att ha öppet för lunchgäster mellan klockan 11.00 och 14.00.

Beslutet att begränsa öppettiderna togs måndagen den 23 mars och gäller tills vidare från och med den 25 mars.

Stöttar upp inom hemtjänsten

Kommunen har redan tidigare tagit beslut om att ställa in alla aktiviteter på Mötesplats Mölle och träffpunkterna. Detta med anledning av att Folkhälsomyndigheten gjort bedömningen att smittrisken nu är mycket hög i Sverige.

– Många är kloka och håller sig hemma och vi ser att vi har få besökare på Mölle och träffpunkterna i dagsläget. Samtidigt har vi behov av mer personal inom hemtjänsten med anledning av coronaviruset. Genom att korta ner öppettiderna på mötesplatsen och träffpunkterna så kan personalen där stötta upp inom hemtjänsten resterande del av dagen, säger Daniel Johansson, tillförordnad socialchef.

Kontakt