Tack för att du håller avstånd, tillsammans kan vi minska risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Bevattningsförbud i delar av Falkenbergs kommun

Från 8/7 är det bevattningsförbud i Falkenbergs centralort, längs kusten och i delar av inlandet. Det är t ex inte tillåtet att vattna gräsmattan, fylla poolen eller använda högtryckstvätt. Läs mer för att se var det är förbud.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
30:e juni 2020

​Anställd på kommunal förskola polisanmäld och avstängd efter misstanke om sexuellt övergrepp

En anställd på en kommunal förskola i Falkenbergs kommun är polisanmäld och avstängd från sin tjänst efter misstanke om sexuellt övergrepp mot barn. Personal och vårdnadshavare på aktuell förskola är kontaktade. Falkenbergs kommuns högsta prioritet är nu att ge stöd till berörda.

Falkenbergs kommun har polisanmält och stängt av en anställd från sin tjänst efter det att framkommit uppgifter om misstänkt sexuellt övergrepp.

– Vi ser allvarligt på det som har hänt. Samma dag som vi fick de här uppgifterna stängdes personen av, säger Stigert Pettersson, förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenberg.

Personal och vårdnadshavare på den aktuella förskolan är kontaktade.

- Vår högsta prioritet just nu är att ge stöd till alla berörda, säger Stigert Pettersson, förvaltningschef på barn- och utbildningsförvaltningen.


Kontakt