Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

24:e mars 2021

Rian öppnar med begränsningar

Designmuseet Rian kan nu återigen öppna för besökare, men med begränsningar. Första öppna dagen blir 27 mars.

För att värna om besökares och medarbetares säkerhet tar museet för närvarande emot maximalt 25 besökare samtidigt. Vi enkelriktar de två trapphusen och begränsar också antalet besökare på varje våningsplan. Handsprit och möjlighet att tvätta händerna finns.

Du som tillhör riskgrupp kan boka tid

Det finns också viss möjlighet för personer i riskgrupp att boka tid för att besöka museet utanför ordinarie öppettider.

Museets café är stängt tills vidare.

Öppettider och mer information om hur du bokar tid hittar du här.länk till annan webbplats