Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Boendestödjare Socialpsykiatri

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Inom Socialpsykiatrin finns tre serviceboende. Vi söker nu en flexibel kollega som kan arbeta på samtliga boende.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill vara med i en utvecklande verksamhet där du kan göra skillnad för människor!

Vår uppgift är att stödja och motivera våra brukare med psykiska funktionsnedsättningar till en meningsfull, trygg och aktiv vardag.

Arbetet innebär ett stort ansvar där du möter och umgås med våra brukare och hjälper till med vardagliga uppgifter som till exempel städ, tvätt och personlig omvårdnad. Arbetet innebär också att dokumentera och följa genomförandeplaner.

Tjänsten innebär att du kommer att tjänstgöra på våra tre olika boende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med psykiatrisk inriktning och/eller annan relevant eftergymnasial utbildning. Erfarenhet av arbete inom målgruppen psykiskt funktionsnedsatta är meriterande.

Du ska ha ett professionellt förhållningssätt där samarbete, ärlighet och empati utgör grunderna i hur du bemöter andra i din yrkesroll. Du är strukturerad men samtidigt lyhörd inför andra personers möjligheter och behov av stöd. Du ska ha ett genuint intresse av att hjälpa människor.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper såsom att du är flexibel, ansvarsfull, lyhörd och kan arbeta både självständigt och i grupp eftersom du kommer att ingå i ett arbetslag.Ett krav är att du innehar grundläggande känslomässig stabilitet och är trygg i dig själv. Stor vikt kommer också att läggas vid din personliga lämplighet för tjänsten. B-körkort är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tidsbegränsad till: 3-6 månader

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Månadslön

Ingen erfarenhet krävs

SchemaSchemalagd tjänstgöring dag/kväll med beredskap och sovande jour. Vaken natt kan förekomma.

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Laila Claesson
Enhetschef Socialpsykiatrin
0703-71 46 50
0346-88 66 97

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcenter
0346- 88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-01

Referensnummer: 3081-19

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av befarad övertalig personal.

Kontakt