Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Förstelärare/Lärare, 1-6, 100%, Apelskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta som förstelärare/lärare på Apelskolan. Det väsentliga i uppdraget kommer bestå av undervisning och uppgifter som hör undervisningen till i den egna verksamheten. Med förstelärares ämnesdidaktiska kompetens och formativt förhållningssätt sprida ämnesutveckling som kan leda till förbättrade resultat. Du kommer vara en viktig kugge i arbetet med att leda förändringsprocesser i undervisningskulturen, med formativa processer systematiskt driva utvecklingsarbetet kring Utbildning Falkenberg framåt på den egna enheten samt i skolområdet. Uppdraget innebär också att arbeta nära skolledning för att metodiskt följa upp processer, resultat och analysera för att se förbättringsmöjligheter.

Kvalifikationer

Lärarlegitimation i samhällsorienterade ämnen mot de tidigare åren 1-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tidsbegränsad till: Tillsvidare

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Madeleine Hyllsjö
Rektor
0721458103

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0346-88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-02

Referensnummer: Lär T 19/20-30

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Läs mer

Kontakt