Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Förskollärare/barnskötare, Tallkottens förskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Sugen på en ny utmaning och spännande utvecklingsmöjligheter. Att få vara med och utveckla utmanande, lustfyllda och estiska lärmiljöer för att barnens och pedagogernas nyfikenhet och experimentlust ska frodas.

Välkommen till oss på Tallkottens förskola. Tallkottens förskola startade hösten 2017. Tallkotten är en gammal fin genuin byggnad med rymliga, fräscha och nyrenoverade lokaler. Vi har nära till Vallarnas friluftsområde.

Förskolan har barnens bästa i fokus den ska vara rolig, utvecklande, lärande och att alla barn utvecklar en tro på sin egen förmåga att lära sig nya kunskaper, alla ska lyckas! Är du en drivande och kreativ pedagog som skulle tycka det var roligt att skapa och tänka nytt är detta jobbet för dig!

Kvalifikationer

Förskollärarexamen och förskollärarlegitimation, alt barnskötarutbildning,

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid / deltid

Tidsbegränsad till: 6 månader eller längre

Tillträde: Sysselsättningsgrad 75% eller 100%

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0346-88 60 00

Kontaktperson
Maria Karlsson
Rektor
0721-46 74 59
0346-88 65 57

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-31

Referensnummer: Fsk 19/20-14

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Läs mer

Kontakt