Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Badmästare, vikariat

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Ett stenkast från Skrea strand i Falkenberg ligger Klitterbadet, en modern motions- och badanläggning. Nu söker vi vår nya kollega till vårt gäng. Idag är vi 13 medarbetare som tillsammans driver Klitterbadet.

Arbetsbeskrivning

Ditt arbete som badmästare kommer att vara omväxlande då alla förekommande verksamhetsuppgifter ingår såsom badbevakning, simundervisning, vattengymnastik, kassa/receptionsarbete och städning mm. Du ansvarar för badgästernas säkerhet och trivsel. På arbetsplatsen tillämpar vi roterande tjänstgöring vilket innebär att samtliga moment ingår. Tjänsten innebär även regelbunden kväll- och helgtjänstgöring.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har badmästarutbildning och simlärarutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Vi ser också gärna att du arbetat som instruktör för gruppträning i vatten.

Arbetet innebär mycket kundkontakt och service vilket ställer krav på att du som person är serviceinriktad och har initiativförmåga genom att du har lätt för att se och ta tag i vad som behöver göras. Samtidigt har du god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i grupp och har god kommunikationsförmåga vilket vi ser som viktiga egenskaper.

Välkommen med din ansökan.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: Vikariat under perioden 2 september - 5 februari 2020.

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Veronika Wintvik
Enhetschef bad
0346-88 60 00 Kontaktcenter

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kommunens växel
0346-88 60 00 Kontaktcenter

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-31

Referensnummer: A891037 - 2019

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Kontakt