Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Lärare, 100%, Co-teaching, Skogstorpsskolan

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Skogstorpsskolan söker dig som vill arbeta i tvålärarsystem, med Co-teaching som metod, i åk 4-6. Co-teaching innebär att två lärare planerar, genomför och utvärderar tillsammans och har gemensamt ansvar i och utanför klassrummet. De lärare som ingår i Co-teaching kommer att ha gemensam kompetensutveckling för att fördjupa teori och praktik.Syftet med att införa ett tvålärarsystem är att förbättra arbetsmiljön och skapa förutsättningar för en kollaborativ/inkluderande verksamhet både för lärare och elever. Målet är naturligtvis ökade resultat för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation för åk 4-6 med behörighet i ma/no och idrott. Du skall ha intresse för och vilja arbeta med Co-teaching samt se möjligheter med att arbeta kollaborativt i en gemensam lärmiljö.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tidsbegränsad till: Tillsvidare

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Kontaktperson
Olle Steneryd
Rektor
070-528 65 51
0346-88 65 51

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0346-88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-09-02

Referensnummer: Lär T 19/20-28

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Kontakt