Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer
Avståndsjustering Avståndsjustering Avståndsjustering

Sommarvikarier till korttid - demens och rehab

Arbetsplatsbeskrivning

Nu söker vi dig som vill vara med och bidra som timanställd och sommarjobba hos oss. Det finns även möjligt för dig att stötta upp redan nu inom våra verksamheter.

Här i Falkenbergs kommun kan du göra stor skillnad. Vårt jobb är att erbjuda god kommunal service i livets alla skeden. Vi är också med och utvecklar Falkenberg som plats. Vår vision är att vi växer för en hållbar framtid.

Socialtjänstens omsorg handlar om stödja och ge omsorg för de personer som behöver det. Detta sker i samspel med personen för att de ska ha en bra vardag och uppleva ett välbefinnande.

Korttids- och växelboende är till för individer som av någon anledning har ett tillfälligt behov av omfattande vård och omsorg. Genom korttids- eller växelboende kan individen få hjälp med rehabilitering, behandling, hjälpmedelsanpassning eller boendeplanering innan hon/han återvänder hem till den egna bostaden eller flyttar till ett annat boende.

Arbetsbeskrivning

Du är en person som tycker om att arbeta med människor i vård och omsorgsarbete, att hjälpa dem i deras vardag med allt från påklädning till att komma ut på en promenad och servera dem mat. Du hjälper till med rehabilitering och ger dem den hälso- och sjukvård de behöver. Det är ett omväxlande arbete där du gör skillnad för våra kunder. Du ingår i ett team där ni hjälps åt och där du kan få råd och tips när du behöver det.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är 18 år eller äldre och har kunskap inom vård och omsorg. Du är utbildad till vårdbiträde, undersköterska eller sjuksköterska. Du har arbetslivserfarenhet inom området.

Du är lyhörd för andras behov, och visar ett gott bemötande och har en god samarbetsförmåga. Du är respektfull och förstår vikten av integritet.

Du är en person som uppskattar ett omväxlande arbete, vill ha flexibel arbetstid och kan ställa upp på att arbeta vid behov.

Du ska kunna prata bra svenska, kunna uttrycka dig i skrift och kunna använda dig av den tekniska utrustning som krävs för arbetet.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Tillträde: Enligt överenskommelse

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 50

Kontakt

Kontaktperson
Alexandra Håkansson
Rekryterare
0346- 88 5290
jobbahososs@falkenberg.se

Kontaktperson
Emma Mårtensson
Rekryterare
0790 66 55 38
jobbahososs@falkenberg.se

Facklig företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens Kontaktcenter
0346- 88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2021-04-15

Referensnummer: 3005-21

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Vi håller löpande intervjuer.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Falkenbergs kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Läs mer

Kontakt