Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

It-administratör, Falkenbergs gymnasieskola

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

Arbetsbeskrivning

Falkenbergs gymnasieskola söker IT-administratör. Arbetsuppgifterna innebär att; ansvara för att datorer och att användare registreras samt hålla databasen uppdaterad.Ansvara för att det arbete som utförs dokumenteras i projektets Helpdesk.Ansvara för sin enhets kontakter med datorleverantör gällande garanti- och supportärenden samt hantera övriga tekniska problem kopplade till verksamheten.Hantera enklare teknisk support på datorerna i samråd med leverantören.Bistå med instruktioner och vara ett stöd för elever och personal gällande handhavande av datorer och kringutrustning. Hjälp till självhjälp ska gälla så långt det är möjligt.Verka för ett respektfullt bemötande och värna individens integritet utifrån det öppna förhållningssätt och den värdegrund som verksamhetenstår för.Bidra till verksamhetens utveckling genom att dela med sig av gjorda erfarenheter, arbeta för gemensamma lösningar och delta aktivt i resursgruppens träffar.

Kvalifikationer

Erfarenhet och/eller utbildning enligt ovanstående.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid
90%

Månadslön

Erfarenhet krävs

Dagtid

Lön

Vi tillämpar individuell lönesättning

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontakt

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0346-88 60 00

Kontaktperson
Dan Emilsson
Rektor
0738-66 17 70

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-31

Referensnummer: Gy 19/20-19

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).

Rekrytering/intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!

Kontakt