Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Barnskötare 85%, Bemanning Barn och utbildning

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig.

Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg.

Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla.

Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet.

Vill du vara med och utveckla vår verksamhet?

I Falkenbergs kommun pågår just nu en unik satsning på förskolan och skolan, under namnet Utbildning Falkenberg. Varje barn och elev ska ges de bästa förutsättningarna till utbildning och lärande. Med en tydlig strategi och tre prioriterade fokusområden vill barn- och utbildningsnämnden göra bra förskolor och skolor ännu bättre och Falkenbergs kommun till en utbildningsplats i toppklass.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu barnskötare till bemanningsenhet Barn- och utbildning. Där kommer Du att ingå i ett team med barnskötare, förskollärare samt elevassistenter som tillsammans täcker upp kortare vikariat på de olika verksamheterna inom Barn- och utbildningsförvaltningen.

Kvalifikationer

Barnskötarutbildning.

B körkort och tillgång till bil för att kunna förflytta sig mellan de olika arbetsplatserna samt ett flexibelt förhållningssätt till arbetstider är ett krav.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Tidsbegränsad till: 3-6 månader

Tillträde: Sysselsättningsgrad 85%

Erfarenhet krävs

Lön

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen: 2

Kontakt

Kontaktperson
Kerstin von Braun
Chef, Bemanningsenheten Barn och utbildning
0705-51 15 27

Facklig företrädare
Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
0346-88 60 00

Ansökan

Ansök senast: 2019-08-28

Referensnummer: Bsk 19/20-22

Sök tjänsten på offentligajobb.se

Övrigt

Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.

I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.

Kontakt