Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Möt våra vigselförrättare

Att gifta sig kan vara en av livets större händelser. Här kan du lära känna våra vigselförrättare lite mer.

Vem vill du ska viga dig? Eller spelar det ens någon roll? Vi har flera vigselförrättare och här kan du lära känna några av dem lite mer. De berättar vad kärlek är för dem och vilka de själva är.

Klara Berg

Klara Berg

Jag är född 1987 och är mitt i livet. Jag är gift och mamma.

För mig är kärlek brett och stort. Om jag ska definiera kärlek till en livspartner så är den för mig varm och innerlig. Utmanande och självklar. Växande och utvecklande. Kärlek är den där känslan av att man bara vet och känner, alldeles in på djupet att det är rätt.

Jag har varit vigselförrättare sedan hösten 2019 och kan hålla vigseln på svenska och engelska. Att vara vigselförrättare är ett av de finaste uppdrag man kan ha. När det kommer till plats och tidpunkt är jag väldigt flexibel. Det viktigaste är att brudparet blir nöjda.

Jag är utbildad beteendevetare inom psykologi och jobbar utvecklingsledare på Kultur, fritids och teknikförvaltningen på enheten ungdom. Jag är mycket med min familj. Jag gillar att besöka restauranger både på hemmaplan och i olika städer och länder. Jag gillar att träna pilates, springa eller gå på pass.

Klara Berg
073 39 32 212
klaraknutsson@gmail.com

Bild på krister

Krister Classon

Jag är en mångsysslare och entreprenör. Jag är gift sedan 33 år och vi hade en borgerlig vigsel.

Kärlek är vad allt handlar om. På vigselbeviset jag ger brudparet efter vigseln står texten: all you need is love. Du ska visa platonisk kärlek till alla människor, djur och företeelser. På det personliga planet handlar det om tillit, vänskap och respekt.

Jag vill tillmötesgå brudparets önskningar i den mån det går, både när det gäller plats för vigseln och tid. Jag har varit vigselförrättare sedan sommaren 2019.

Mitt stora intresse är mina barnbarn och musiken. Jag spelar bas minst två timmar varje dag. Resten av tiden möter jag spontant.

Krister Classon
0703 77 62 34
musik.manus@gmail.com

Bild Marcelle Farjallah, hon ler och har brunt hår.

Marcelle Farjallah

För mig är kärlek den vackraste känsla en människa kan uppleva i sitt liv. Kärlek är livet och utan den är livet tomt. Kärlek kommer som en attraktion och beundran till någon. Kärlek är när man hittar sin livspartner som kompletterar en och älskar dig för den du är. Att bli förälskad eller älskad gör livet meningsfullt, hoppfullt och kraftfullt.

Att viga brudpar är ett väldigt känslofyllt ögonblick. Att få närvara och vara en del av brudparets mest kärleksfulla och romantisk akt ger mig glädje och jag känner mig hedrad över att ha detta uppdrag.

Som person är jag glad, positiv, ödmjuk och lyhörd. Jag gillar att träffa nya människor. På min fritid är jag gärna med min familj, mina barn och barnbarn. Jag läser gärna en bok och om kvällarna går jag gärna en promenad.

Jag jobbar som tolk och översätter mellan språken svenska och arabiska. Därför kan jag hålla vigslar på såväl svenska som på arabiska. Jag kan också genomföra vigslar på engelska och franska. När det kommer till val av vigselplats är jag flexibel.

Marcelle Farjallah
073 - 61 77 134
marcelle.farjallah@hotmail.com

Bild på Per Johansson. Han har svart sjorta, glasögon och skägg.

Per Johansson

Kärlek är det vackraste som finns, och det finns så många sätt att visa på det på. För mig innebär kärlek glädje, respekt, tillit och pirr i magen. Det finns inget som sprider så mycket glädje som just kärleken.

Jag kan hålla vigslar på svenska och engelska. Jag är väldigt flexibel i val av plats, det viktigaste för mig är att brudparet känner sig nöjda med platsen.

Jag arbetar som Idrottskonsulent på Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna, jag har också några förtroendeuppdrag i Falkenberg. Bland annat som ledamot i kommunstyrelsen och kommunfullmäktige där jag representerar Centerpartiet.

Jag har varit samhällsengagerad under större delen av mitt liv, både i föreningsliv och i politiken. Att engagera sig är något som ger mig mycket energi, ny kunskap och glädje. Mitt glas är alltid mer än halvfullt och jag försöker njuta och ta vara på livet.

Förutom ett stort samhällsintresse så ligger musik och idrott mig varmt om hjärtat. Jag samlar på vinylskivor och att lyssna samt sortera dem kan jag ägna många timmar åt.

Att vara vigselförrättare är utan tvekan det mest ärofyllda uppdrag jag haft, att få dela den underbara stunden som en vigsel innebär gör jag med stor respekt.

Per Johansson
070-211 25 41
per.johansson@rfsisu.se alt per.johansson@centerpartiet.se

Bild på Mari-Louise Wernersson

Mari-Louise Wernersson

Jag är utåtriktad, framtidsorienterad, glad och har lätt för känslor. Jag blev vigselförrättare 2008 och har sedan dess vigt över hundra par. Jag kan viga alla dagar, förutsatt att jag är ledig och inte bortrest. Jag kan också resa till olika platser i och runt kommunen, mot reseersättning. Jag kan också hålla vigslar på engelska.

För mig handlar kärlek om värme, uppskattning, njutning, tillit och respekt för varandra.

Mina stora intressen är, matlagning, fotboll, resor och inte minst samhällsfrågor. Jag är politiskt aktiv inom centerpartiet och har i uppdrag av regeringen att vara vindkraftsamordnare för region sydost. Jag har tidigare varit kommunråd i Falkenbergs kommun.

På fritiden så åker gärna ut med vår husbil, spelar golf, går på fotbollsmatcher och träffar familj och vänner.

Mari-Louise Wernersson
070-66 61 105
millis@wernerssonide.se

Bild på Stig Angeåker

Stig Agnåker

Jag är lugn, trygg och glad och med lång livserfarenhet. För mig är kärlek när man har djupa känslor för den man tycker om.

För mig kan vigseln ske på den plats som paret vill. Jag har i stort inga begränsningar när det gäller val av plats. Jag kan viga under helger, kvällar och vardagar. För mig är det viktigt att kunna infria vigselparets förväntningar. Jag genomför vigslar bara på svenska.

Sedan 2003 har jag genomför omkring 550 vigslar och jag tror att jag har de egenskaper som krävs för en lyckad vigselförrättning.

Jag är fritidspolitiker och är politiskt aktiv i Centerpartiet. Utöver det så är jag engagerad i föreningslivet och tycker om att umgås med familjen.

Stig Agnåker

070-510 6177
agnaker@telia.com

Kontakt