Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Entrén till Stadshuset från Nygatan stängs från och med tisdag 2 maj

Välkommen till kontaktcenter och Stadshuset!

Från och med tisdag (2 maj) kommer Kuben vara den formella huvudentrén till Stadshuset. Den tidigare besöksentrén från Nygatan kommer endast att vara öppen för personal och varuleveranser.

Kommunen samlar nu sin besöksservice kopplat till Kontaktcenter och huvudingången vid Kuben. Den tidigare besöksingången till Stadshuset från Nygatan stängs från och med 2 maj för besökare. Ingången kommer istället endast användas av personal och för varuleveranser.  

- Det handlar inte om att vi ska stänga Stadshuset. Vi vill skapa bättre förutsättningar för ett professionellt och gott värdskap där vi på ett välkomnande sätt möter och slussar våra besökare rätt så smidigt som möjligt. Ingen ska behöva springa runt och fråga sig fram i våra korridorer, säger Charlotte Johansson, kommunchef. 

Ingången vid Storgatan kommer även fortsättningsvis att vara öppen för besökare, men då främst för personal och besökare till socialförvaltningen, barn- och utbildningsförvaltningen samt miljö- och hälsoskyddsförvaltningen.

Sidan uppdaterad: 2017-04-28