Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Destination Falkenberg byter biljettdistributören

Destination Falkenberg sätter kunden i ytterligare fokus och vill erbjuda dig som nöjeskonsument ett smidigare sätt att boka och köpa dina biljetter till våra evenemang, därför byter vi nu biljetthanteringssystem från Ticketmaster (f.d. Ticnet) till Venuepoint.

Onsdagen den 31 augusti i år är sista dagen att hämta ut och köpa biljetter på Falkenbergs Turistinformation till evenemang som distribueras via Ticketmaster. Därefter hänvisas kunder till Ticketmasters callcenter om de behöver lösa in presentkort eller boka biljetter till evenemang som säljs via Ticketmaster.

- I samband med att Destination Falkenberg får en ny, modern hemsida så kommer vi även att byta biljettdistributör när det gäller upplägg och försäljning av biljetter till evenemang i Falkenberg säger Camilla Johansson, biljettansvarig på Destination Falkenberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Detta för att kunden på ett enkelt sätt skall kunna köpa sina biljetter direkt via vår hemsida, men också för att i framtiden kunna utveckla paketering så att man t ex skall kunna boka boende i samband med sitt biljettköp. Venuepoints biljettsystem passar vår webblösning bättre berättar Camilla.

- Fr.om den 1 september kommer man som nöjeskonsument enklast kunna köpa sin biljett via vår hemsida www.visitfalkenberg.selänk till annan webbplats och få biljetten levererad direkt till sin e-post eller mobil. Det är smidigt och enkelt för kunden, menar Camilla Johansson, men tillägger att man kommer även precis som tidigare kunna ringa eller komma in till oss på Turistinformationen för att boka sina biljetter.

Inga biljetter till Ullevi och Scandinavium

Pga bytet av biljettdistributör valde tyvärr Ticketmaster att säga upp vårt ombudsavtal, vilket innebär att vi inte längre kommer kunna sälja biljetter till exempelvis Ullevi, Scandinavium, Halmstad Teater mm.

Destination Falkenberg är ett kommunalt bolag

Destination Falkenberglänk till annan webbplats är ett kommunalt bolag med uppdrag att samordna, utveckla och marknadsföra Falkenberg som destination. Bolagetet driver platsvarumärket “Falkenberg” och turistinformationen i kommunen.

Sidan uppdaterad: 2016-08-05