Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Falkenberg rekryterar ny skolchef

Nu rekryterar Falkenbergs kommun en ny chef för barn- och utbildningsförvaltningen, den högsta tjänstemannaposten inom Falkenbergs skolorganisation.

Barn som pysslar på sommarskola i Falkenberg

Uppdraget som chef för Falkenbergs barn- och utbildningsförvaltning innebär att leda, driva och kvalitetssäkra verksamheten för en positiv utveckling av Falkenbergs skola enligt visionen ”Alla ska lyckas” på uppdrag av den politiska nämnden.

- Vi i Falkenberg vill kunna erbjuda en skola i framkant. Det handlar om att rusta våra barn inför framtiden, så att alla har möjlighet att utvecklas utifrån sina olika förutsättningar. Nu när vi letar ny förvaltningschef är vi därför måna om att hitta en ledare som kan driva ett långsiktigt och hållbart utvecklings- och förbättringsarbete. Någon som kan delegera och låta andra växa, men också utmana, pusha på och bidra med nya infallsvinklar och perspektiv. Det allra viktigaste är att personen har ett äkta intresse och engagemang för skolan, skolans utveckling och framför allt barns utveckling, säger Kerstin Angel, ordförande i barn- och utbildningsnämnden.

Barn- och utbildningsförvaltningens ansvarar för förskola, fritidshem, grundskola, gymnasieskola, SFI och vuxenutbildning.  Förvaltningen har cirka 1400 medarbetare och omsätter cirka 930 miljoner kronor årligen.

Läs mer om tjänsten och ansök senast den 13 september på www.falkenberg.se/jobblänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad: 2015-08-20