Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Tyck till om Falkenberg i ny varumärkesverkstad!

Nu lägger Falkenbergs kommun in en extra växel i arbetet för att ena och utmana bilden av Falkenberg. Den här gången är det dags för Falkenbergs kommuninvånare att ge sin bild av den valda livsplatsen i tre olika träffar på temat varumärkesverkstad.

Varumärkesverkstad Lynga

Varumärkesverkstaden är en del i den nulägesanalys och datainsamlingsfas kommer pågå fram till juni-juli som en del i platsvarumärkesprojektet Attraktionskraft Falkenberg:

- Vi bjuder nu in till tre olika specialträffar under juni månad. Vi hoppas att vi kan locka många olika typer av Falkenbergare som kan bidra med både nya och oväntade perspektiv. Inbjudan är öppen för alla. Vi letar unga, seniorer, nyinflyttade, urfalkenbergare, realister och visionärer. Det enda man behöver för att kvalificera sig för en plats är att man har ett hjärta för Falkenberg, säger Kristjan Fannar, projektledare för Attraktionskraft Falkenberg.

Syftet med träffarna och varumärkesverkstaden är att skapa ett brett och förankrat underlag för det fortsatta platsvarumärkesarbetet.

-  Vi vill att våra invånare på ett kul sätt ska kunna bidra med sina tankar och drömmar för Falkenberg. Under träffarna kommer vi gå igenom vad ett platsvarumärke är. Sedan kommer vi jobba tillsammans i grupper och spåna loss om Falkenberg, nu och i framtiden. Det kommer bli jättespännande, säger Kristjan Fannar.

Har man inte möjlighet att delta i varumärkesverkstad så kan man ändå vara med att påverka och bidra till nulägesanalysen.

- Vi kommer ha ett större event under Falkenbergsdagen den 13 juni i samband med Pride. Då kommer vi ha drop-in på Mötesplats Mölle. Man kan också svara på vår enkät om Falkenberg på vår hemsida. Enkäten kommer ligga ute under hela juni. Det hoppas jag att många gör, säger Kristjan Fannar.

Varumärkesverkstaden kommer arrangeras både i Ullared och i Falkenberg.

Tid och plats

  • Måndagen den 1 juni kl. 18-21.00 på Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan i Falkenberg
  • Onsdagen den 3 juni kl. 18-21.00, på Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan i Falkenberg
  • Tisdagen 9 juni kl. 18-21, på Hotellet i Ullared

Föranmälan krävs. Först till kvarn. 30 platser per tillfälle. Anmälan görs via Attraktionskrafts hemsida www.falkenberg.se/attraktionskraftlänk till annan webbplats

Sidan uppdaterad: 2015-05-22