Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun

Projekt

Falkenbergs kommun har beslutat att tillämpa Region Hallands projektstyrningsmodell. En enhetlig modell för hur vi bedriver projekt i vår organisation förväntas ge en höjd projektmognad, det vill säga att de projekt som genomförs stödjer övergripande mål, har hög kvalitet, uppfyller projektmålen inom utsatt tid, följer budget och, inte minst, resulterar i nytta för vår kommun.

Modellen är generell och kan tillämpas både för projekt som genomförs i Falkenbergs kommun och för projekt som sker i samverkan med externa aktörer.

Projektstyrningsmodellen med tillhörande mallar underlättar ditt projektarbete och säkerställer kvalitet och dokumentation. Det finns också en enklare variant av modellen som vi kallar Falkenberg-light.

På kommunens interna sidor finns mer information för dig som driver eller medverkar i projekt, eller undrar hur man går tillväga att använda projekt som arbetsform.

Modellen kan beställas som häfte eller laddas ner som PDF via Region Hallandlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2017-03-02