Torghandel och marknader

Varje onsdag och lördag mellan klockan 7 och 15 är det torgförsäljning på Nygatan och Rörbecksplatsen i Falkenbergs centrum. Här kan du läsa om vad som gäller för dig som vill sälja på torget. Du kan också anmäla dig till att sälja under våra årliga vår- och höstmarknader som hålls på Stortorget.

Torgförsäljning

Till torgförsäljningen på onsdagar och lördagar gäller först till kvarn principen och du behöver inte förboka din torgplats. Observera att vissa platser är förbokade och inte får tas i bruk.

Kommer du efter klockan 08.00 till din bokade plats utgår din reservation och platsen blir ledig för att tas i bruk av andra. Torgstånd måste varje torghandlare själva ta med sig.

Priset för att ställa upp ett bord är 20 kr/kvm och försäljning får ske mellan 07:00-15:00.

OBS. Endast swishbetalning!

Vid frågor gällande torgförsäljning kontakta kontaktcenter måndag-fredag: 0346-88 60 00

Marknaden ersätter den vanliga torghandeln

Vid de tillfällen då höstmarknaden och vårmarknaden arrangeras vid samma tillfälle så är det marknad istället för vanlig torghandel.

Vår- och höstmarknad i Falkenbergs centrum

Tredje onsdagen i april och tredje onsdagen i oktober varje år arrangeras vår- och höstmarknader på Stortorget mellan klockan 09:00-18:00. Det är ett samarbete mellan Falkenbergs kommun, Jarfaris Group AB, Marknads Event och Martinssons Fastigheter AB.

Vi stänger av parkeringen på Stortorget den 18 oktober klockan 18 till den 19 oktober klockan 22. Vill du parkera centralt finns det många platser i till exempel P-hus centrum.

Vill du sälja varor på marknaden?

Vill du vara med på marknaden så anmäler du dig till Dennis Nilsson, Marknads Event, Email: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C
311 80 Falkenberg
Telefon: 0346-88 60 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Öppettider Kontaktcenter
Måndag-torsdag 8-17
Fredag 8-15

Dag före röd dag eller afton 8-15