Lärcentrum och Campus Falkenberg

På Lärcentrum Falkenberg kan du få stöd i ditt lärande. Här har du även möjlighet att träffa andra studerande.

Lärcentrum är en del av Vuxenutbildningen Falkenberg. Här kan du bland annat få studie- och yrkesvägledning, använda studieytor med digitala verktyg, göra nivåtester och få stöd av en specialpedagog.

Vad erbjuder Lärcentrum Falkenberg?

Lärcentrum har en servicefunktion med:

Lärcentrum har en stödfunktion med:

* Vill du veta mer om digitala verktyg och hjälpmedel?
Vi hjälper dig.

Vill du veta mer?

Lärcentrum Falkenberg samverkar med andra lärcentrum i regionen och är medlem i Nitus. Nitus är ett nätverk för kommunala lärcentra.

På Lärcentrum Falkenberg arbetar personal från hela vuxenutbildningen. Här finns specialpedagog, speciallärare, lärare, studie- och yrkesvägledare, koordinator, samordnare och rektor.

Kontakta oss för mer information om Lärcentrum Falkenberg.

Kontaktcenter
Stadshuset, Kuben, Rådhustorget 3C