Skip to main content

Utmarksvägen korttidsboende

Utmarksvägens korttidsboende riktar sig till barn, ungdomar och vuxna som har rätt till korttidsvistelse enligt LSS. Verksamheten ligger i utkanten av Falkenbergs centrum med närhet till promenadstråk, affärer, restauranger, lokaltrafik och olika aktiviteter. Verksamheten drivs av Falkenbergs kommun.

Inomhusmiljön

Utmarksvägens korttidsboende ligger på första våningen i ett flerfamiljshus och har fem platser. Varje brukare har under sin vistelse sitt eget rum med säng, tv och dvd-spelare. Utöver det egna rummet har man också tillgång till gemensamma ytor för umgänge och aktiviteter.

Det finns ett gemensamt kök där personalen kan laga mat och baka tillsammans med de som önskar. Ett gemensamt tv-rum är utrustat med tv-spel som ofta används tillsammans. De tfinns även en dvd-spelare för gemensamma filmupplevelser.

Verksamheten har wi-fi tillgängligt för dem som har mobil, ipad eller dator med sig till korttidsboendet. I boendets gemensamma utrymmen finns även ett spelrum med olika spel så som biljard och brädspel. Här finns även en pysselhörna med bland annat pärlor och olika sorters målarfärger och pennor.

Utomhusmiljön

Utmarksvägens korttidsboende ligger i utkanten av Falkenbergs centrum, på Sloalyckan, med närhet till promenadstråk, affärer, restauranger, lokaltrafik och olika aktiviteter.

Kontakta Utmarksvägen

Tf. enhetschef

Ros-Marie Johansson
0346-88 57 50
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Besöksadress: Utmarksvägen 9E, 311 36 Falkenberg