Information om covid-19

Håll avstånd, undvik trängsel och följ allmänna råd och rekommendationer. Kommunala verksamheter är anpassade efter läget. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Torghandel och marknader

Varje onsdag och lördag melland klockan 7 och 15 är det torgförsäljning på Nygatan och Rörbecksplatsen i Falkenbergs centrum. Här kan du läsa om vad som gäller för dig som vill sälja på torget. Du kan också anmäla dig till att sälja under våra årliga vår- och höstmarknader som hålls på Stortorget.

Vårmarknaden 2021 är inställd
På grund av den rådande pandemin ställer Falkenbergs kommun in Falkenbergs vårmarknad den 21 april 2021.

Vi hoppas att alla inblandade har förståelse för beslutet och vi hoppas att vi kan träffas under höstmarknaden istället. Säkerheten och tryggheten för våra knallar och besökare går alltid i första hand.

Torgförsäljning

Till torgförsäljningen på onsdagar och lördagar gäller först till kvarn principen och du behöver inte förboka din torgplats. Observera att vissa platser är förbokade och inte får tas i bruk.

Kommer du efter klockan 8.00 till din bokade plats utgår din reservation och platsen blir ledig för att tas i bruk andra.Torgstånd måste varje torghandlare själv ta med sig.

Priset för att ställa upp ett bord är 20 kr/kvm och försäljning får ske mellan 07:00-15:00.

OBS. Endast swishbetalning!

Vid frågor gällande torgförsäljning kontakta kontaktcenter måndag-fredag:
0346-88 60 00

Vår- och höstmarknad i Falkenbergs centrum

Tredje onsdagen i april och tredje onsdagen i oktober varje år arrangerar Falkenbergs näringslivsolag FNAB vår- och höst marknader på Stortorget.

Här på Chartbooking.comlänk till annan webbplats anmäler du dig till vår- och höstmarknader.

För frågor om vår- och höstmarknader kontakta Darcie Smith.

Kontakt