Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Torghandel och marknader

Varje onsdag och lördag är det torgförsäljning på Nygatan och Rörbecksplatsen i Falkenbergs centrum. Här kan du läsa om vad som gäller för dig som vill sälja på torget. Du kan också anmäla dig till att sälja under våra årliga vår- och höstmarknader som hålls på Stortorget.

Torgförsäljning

Till torgförsäljningen på onsdagar och lördagar behöver du inte förboka en torgplats då platserna delas ut till de handlare som är först på plats. Vissa platser är dock förbetalda så därför är det viktigt att du först kontaktar torgvärden som finns på plats för att få ställa upp ett bord för försäljning. Torgstånd måste varje torghandlare själv ta med sig. Priset för att ställa upp ett bord är 20 kr/kvm och försäljning får ske mellan 07:00-15:00.

OBS. Endast kontant betalning!

Kontakta torgvärdarna

Torgvärdarna når du via telefon på lördagar mellan klockan 06:00-10:00. Övrig tid går det bra att lämna ett röstmeddelande eller ringa kommunens Kontaktcenter 0346-88 60 00

Telefonnummer till torgvärdarna: 0721-43 56 81

Vår- och höstmarknad i Falkenbergs centrum

Tredje onsdagen i april och tredje onsdagen i oktober varje år arrangerar kommunen marknad på Stortorget. Vi använder oss av Chartbooking.com för anmälningar till våra marknader.

Vår- och höstmarknaden är flyttad från Nygatan till Stortorget i Falkenbergs centrum.

Kontakt