Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Kommunens kartor

Falkenberg kommun har flera olika typer av kartor. Nedan visas en del av det som vi tillhandahåller.

Webbkarta

Webbkartan visar allmän kartinformation, en mängd information om olika verksamheter och täcker hela kommunen.

Tyvärr har vi problem med driften av vår karttjänst just nu. Länkar fungerar till exempel inte och du kan inte heller söka på adress och fastighetsbeteckning. Vid behov av information från kartan, kontakta kontaktcenter så länge.

Inom kort kommer vi att ersätta vår nuvarande karttjänst med en ny, som bland annat kommer att fungera mycket bättre på mobila enheter. 

Klicka här för att komma till webbkartanlänk till annan webbplats.

Solkarta

Vi har tagit fram en solkarta där du kan se om taket på din byggnad är lämplig för solenergi. Endast tak byggda före 2010 visar riktiga beräkningar. Är ditt tak nyare än så, försök att jämföra med liknade tak i närheten som är äldre. Kartan tar hänsyn till orientering, lutning och övergripande skuggning inklusive vegetation. Det kan också finnas avvikelser i uppgiften om takytor beroende på kartunderlagets precision. Solkartan ger ett riktvärde på hur mycket solenergi du kan ta tillvara på ditt tak. Du trycker på färgen på din fastighet så kommer det upp en informationsruta. Vill du ha mer noggrann bedömning kontakta då en installatör eller motsvarande.

Klicka här för att komma till solkartanlänk till annan webbplats.

Kontakt