Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Gatubelysning

Gatubelysningen är viktig för trafiksäkerheten och för att du ska känna dig trygg när det är mörkt. Det är Falkenberg Energi som sköter driften av gatubelysningen i Falkenbergs kommun. Om du upptäcker ett fel på någon gatubelysning kan du felanmäla det.

Falkenberg Energi inspekterar gatubelysningen fyra gånger per år, två gånger på våren och två gånger på hösten. Däremellan åtgärdar de akuta fel. Vid fel på enstaka lampor åtgärdar de dessa fel vid nästa inspektionsrond.

Felanmälan

Om du märker att någon belysning inte fungerar kan du göra en felanmälan. Det kan du göra direkt här på webben eller via telefon på 0346-88 50 20.

Telefontider felanmälan
Måndag till torsdag klockan 8-16
Fredag klockan 8-15

Övrig tid endast akuta ärenden, till exempel en nedfallen ledning eller påkörd stolpe.

Se till att ljuset från gatubelysningen syns

Som fastighetsägare har du ansvar för att klippa eller eventuellt såga ner träd eller stora buskar på din tomt som gör ljuset från gatubelysningen skyms. Klicka här för att läsa mer om fri sikt kring din tomt.

Kontakt