Information om covid-19

Håll avstånd, undvik trängsel och följ allmänna råd och rekommendationer. Kommunala verksamheter är anpassade efter läget. Läs mer

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Rian

Rian har tre olika uppdrag, design, kulturhistoria och offentlig konst. Designuppdraget marknadsförs genom Rian designmuseum.

Förändringar på grund av coronapandemin

Besök verksamhetens webbplats för att se hur nuvarande coronarestriktioner påverkar öppettider och service, eller läs kommunens övergripande coronainformation.

Rian

Rian designmuseum är inrymt i Fältströmska magasinet, en välkänd byggnad vid Ätran i den äldre delen av Falkenberg. Här visas tillfälliga utställningar med design, konsthantverk, slöjd, mode och arkitektur. Vi strävar efter att de olika delarna av designvärlden ska bli tillgängliga, väcka nyfikenhet och ge inspiration.

Vid sidan av utställningarna har museet också en omfattande programverksamhet med visningar, föredrag och konstnärssamtal. I museets ateljé kan både barn och vuxna prova olika hantverk i våra workshops. Det är alltid fri entré till museets entréplan där det finns en tidskriftshörna med svenska och internationella designtidskrifter, butik, café, aktivitetshörna för barn och utställningar i mindre format i projektrummet.

Rian, Skepparesträtet 2

Kontakt