Tack för att du håller avstånd, tillsammans minskar vi risken för smittspridning.

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Nationaldagen

Den 6 juni firar vi Sveriges nationaldag. Varje år hälsas du varmt välkommen till en traditionsenlig ceremoni med underhållning och aktiviteter som passar både stora och små.

Årets nationaldagsfirande den 6 juni ställs in i år på grund av coronaviruset. Cermonin för nya svenska medborgare planeras att genomföras vid senare tillfälle. 

Firandet hålls i Falkhallen och börjar med aktiviterer för hela familjen på området utanför. Efter detta fortsätter ceremonin inomhus med tal, folkdans, musik och annan underhållning. Är du fikasugen är Falkhallens café öppet.

Vi välkomnar våra nya medborgare

En viktig del av dagen är att vi uppmärksammar och välkomnar alla de kommuninvånare som de senaste året har fått svenskt medborgarskap.  

Ansökan om flagga och fana

Som ett led i att sprida användandet av svenska flaggan delar Stiftelsen Sveriges Nationaldag varje år ut ett antal flaggor eller fanor till föreningar och organisationer i landet.

Här kan du ansöka om en svensk flagga eller fana

Kontakt