Information med anledning av corona/covid-19

Läs mer om hur coronaviruset påverkar Falkenbergs kommuns verksamheter, t ex förskola, skola, vård och omsorg. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Bibliotek

Det finns åtta bibliotek i Falkenbergs kommun. Stadsbiblioteket ligger i centrala Falkenberg. De övriga fem mindre biblioteken ligger i Skogstorp, Slöinge, Vessigebro, Ullared och Ätran. Det finns också två mobila bibliotek som besöker olika hållplatser runt om i kommunen.

Stadsbiblioteket är just nu tillfälligt stängt.

I början av juni öppnar vi igen i Argus.

Från den 6/4 - 22/5 är ateljén på Stadsbiblioteket öppen på vardagar. Här kan du lämna tillbaka dina lån och hämta reserverade böcker. 

 

Ateljéns öppettider:

mån, tis, tors, fre: 10-14

ons: 14-18

 

Biblioteken i Slöinge, Ullared, Vessigebro och Ätran är öppna som vanligt.

På våra bibliotek kan du låna böcker och andra medier, läsa tidningar, använda datorer, besöka språkcaféer och andra evenemang. Det finns tillgång till fritt wi-fi i våra lokaler.

Söker du information om ett visst ämne eller vill hitta en särskild bok, film eller tidskrift? Fråga personalen så hjälper vi dig att hitta rätt.

Biblioteket är en plats där alla ryms och där läsupplevelsen står i centrum. Vi vill att våra bibliotek ska vara mötesplatser.

Falkenbergs bibliotek: Biblioteksgatan 2

Kontakt