Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Fria idrottsytor

Det finns gott om möjligheter till kostnadsfri träning och lek dygnet runt i Falkenbergs kommun. Här gäller först till kvarn och allmänt sunt förnuft där du lämnar platsen så som du själv vill möta den.   

Tennisbanor

Vi har tre tennisbanor som du får använda fritt i kommunen. Dessa finns vid Tångaskolan, på Västra Gärdet (nära glasmästeriet) och på Fajans (mellan Fajansskolan och Fajansbron).

Basketplaner

I Falkenberg finns två basketplaner som kommunen ansvarar för. Den ena finns vid Tångaskolan och den andra finns vid Tullbroskolan. Under sommartid används basketplanen vid Tullbroskolan ibland som parkering för teater på Vallarna och är då avstängd för spel. 

Falkenberg discgolfpark

Du hittar vår artonhåls discgolfbana vid Vallarnas friluftsområde.

Vallarnas skatepark

Vallarnas skatepark är över 1000 kvadratmeter stor och öppen för alla åldrar. Här kan du åka både dagtid och kvällstid – skateparken är upplyst under kvällen. Tänk på att visa hänsyn till dina medåkare.

Parkour på Vallarna

Falkenbergs parkourbana ligger bredvid skateparken på Vallarna.

Utegym

Vi har två egna utegym som som du kan använda när som helst. Gymmen som är utformade olika finns på Vallarna och Skrea Strand.

Kontakt