Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Föreläsning med Petter Iwarsson

Samtal med barn och ungdomar!


Missa inte föreläsningen med Petter Iwarsson i Tångaskolans aula, den 10 september kl.14:30-16:30! 

Petter Iwarsson är socialpedagog med vidareutbildning inom handledning, familjebehandling och barn- och ungdomspsykoterapi. Efter många år inom BRIS stödverksamhet arbetar han nu som sakkunnig på BRIS och som skolkurator. Han är författare till böckerna Samtal med barn och ungdomar samt Samtal i skolan – en möjlighet till utveckling.

Petters föreläsning kommer att handla om samtal med barn och ungdomar. Hur kan samtal och goda relationer möjliggöra skapandet av en skola för alla? Hur kan samtal möjliggöra lärande och utveckling? Hur kan vi använda samtal och relationer i bemötandet av barn och ungdomar? En röd tråd i föreläsningen är vikten av att vi vuxna vågar möta barn och ungdomar i samtal. Att vi kan göra skillnad!

”Samtal mellan barn och vuxna, oavsett var dessa sker, är oändligt betydelsefulla. Därför är det så viktigt att vi som vuxna vågar prata med barn om viktiga saker i deras liv. Också om det som är svårt”.

Målgrupp: Lärare grundskola/grundsär, gymnasium/gymnasiesär, speciallärare /specialpedagoger, skolledare och andra intresserade.

Datum: torsdagen den 10 september kl.14:30 - 16.30

Plats: Tångaskolans aula

Kostnad: Föreläsningen är gratis!

Anmälan: http://goo.gl/forms/fbHdUvBn30länk till annan webbplats

Kontaktpersoner:

Niels Töttrup: niels.tottrup@falkenberg.se

Petra Bertilsson: petra.bertilsson@falkenberg.se

Sidan uppdaterad: 2015-09-03