Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Dialog och reflektion är i fokus på Apelskolan

Vårterminen på Apelskolan är i full gång och det finns mycket tankar och funderingar hos både elever, föräldrar och personal om det förändringsarbete som pågår. Att ha en regelbunden kommunikation och dialog kring processen är viktigt för att skapa trygghet i det fortsatta – gemensamma – arbetet framåt.


- Jag tror det är avgörande att vi är öppna och transparanta med hur arbetet och tankarna går i denna process. Detta är en gemensam resa och som förvaltningschef och skolledare behöver vi hela tiden reflektera kring de erfarenheter som vi gör, säger Arja Holmstedt Svensson.

Framöver kommer intresserade att kunna följa arbetet via kontinuerliga uppdateringar på kommunens hemsida där skolledning och personal ger sina bilder av förändringsarbetet.

Denna vecka träffar förvaltningschef och rektorer personalgruppen på Apelskolan för att lyssna in vad personalen behöver för att komma vidare i processen och känna sig trygga på den fortsatta resan. På torsdag den 12 februari kommer styrgruppen för Apelskolan att träffas och tillsammans reflektera och planera för den fortsatta processen framåt. Hur diskussionerna gick på detta möte kommer ni att kunna läsa på Apelskolans blogg - "Redo för framtiden" - under nästa vecka.
Apelskolans blogg Redo för framtidenöppnas i nytt fönster.


Sidan uppdaterad: 2015-02-10