Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Lina Agrell är årets Stjärna i Falkenberg

Årets kvalitetspris Stjärnan går i år till Lina Agrell, lärare på Långåsskolan. Priset delas ut till framgångsrika pedagoger i Falkenberg som på ett innovativt och nyskapande arbetssätt bidragit till dokumenterat förbättrade resultat. Priset är en del i barn- och utbildningsnämndens satsning på att uppnå högre måluppfyllelse för barn, elever eller studerande inom utbildningsväsendet i Falkenbergs kommun.

Det är första gången som priset delas ut och motiveringen till Lina Agrell lyder:
”Med mod och energi är Lina en förebild som har målet tydligt klart för sig – Alla ska lyckas! Lina sprider energi omkring sig och lyckas både engagera och motivera sina elever genom att våga tänka nytt och vara innovativ i sitt pedagogiska uppdrag.”

Priset delas ut på barn- och utbildningsnämndens möte den 19 november och prissumman på 20 000 kr ska användas till kompetensutveckling.

Sidan uppdaterad: 2014-11-07