Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
öppen bok

Gymnasiebibliotek

Tillsvidare under den pågående planeringen av- och den kommande ombyggnaden av skolan är nu skolans bibliotek utspritt på ett par platser i skolan.

Referensbiblioteket finns på 3:e vån i hus 3.Där hittar du facklitteratur i de samhällsorienterade ämnena samt även viss facklitteratur i andra ämnen. Det är bemannat kl 13.00-15.00 med viss reservation för möten m.m.

I bokförrådet, rummet i korridoren utanför Falkenbergs bibliotek lånar du läroböcker samt skönlitteratur i svenska och engelska. Bokförrådet är öppet för utlåning månd-torsd kl 15.30-16.00. Du kan även låna där på förmiddagen kl 08.00-11.00 då skolans bibliotekarie finns inne på Falkenbergs bibliotek.

Falkenbergs bibliotek har öppet endast för skolans elever och personal mellan kl.08.00 - 11.00 med hjälp av skolans bibliotekarie. När Falkenbergs bibliotek är öppet för allmänheten får du hjälp av den ordinarie personalen i biblioteket.

Skolans bibiotekarie hjälper även dig med att söka efter material till olika skoluppgifter och gymnasiearbetet och att låna böcker från andra bibliotek.
Du lånar läroböcker och biblioteksböcker på ditt bibliotekskort.

Sidan uppdaterad: 2016-08-10