Information angående corona och covid-19

Undvik att träffa personer utanför ditt eget hushåll. Några kommunala verksamheter är stängda för allmänheten. Lokala rekommendationer om munskydd. Klicka här för att ta del av uppdaterad information.

Vi använder cookies på kommun.falkenberg.se för att ge dig en bättre upplevelse av vår webbplats.

Läs mer

Ansvarsfull alkoholservering

Falkenbergs kommun arrangerar en tvådagars digital utbildning i Ansvarsfull alkoholservering för krogpersonal som bedriver alkoholservering.

Vi bjuder in dig och din personal till att kostnadsfritt delta i en två-dagars utbildning i Ansvarsfull alkoholservering den 15-16 juni 2021. I år kommer utbildningen att hållas digital.

På grund av begränsat antal platser kommer nya serveringsställen att prioriteras, men vår förhoppning är att alla ska få plats. På grund av platsbristen kan du anmäla max 1 person.

Syftet med utbildningen är att tillhandahålla redskap om hur alkohol kan serveras på ett ansvarsfullt sätt. Detta med syftet att minska restaurangrelaterat våld genom att förebygga överservering och servering av minderåriga. En dialog mellan restaurangbransch och myndigheter skall också skapas för att möjliggöra ett bra samarbete vilket i sin tur kan leda till bättre arbetsförhållanden för alla inblandade.

För mer information om utbildningen och metoden Ansvarsfull alkoholservering, kan du läsa vidare på Länsstyrelsens hemsida.länk till annan webbplats

Sista anmälningsdag är 1 juni 2021.

Uppgifter att lämna vid anmälan: Deltagarens namn, telefonnummer, e-post och arbetsplats.

Vid frånvaro utan att avanmälan gjorts senast 2021-06-09, debiteras anmälaren med 900 kr för att täcka arrangörens kostnader. Skulle man bli sjuk eller få förhinder så kan man överlåta sin plats till någon annan, detta måste dock meddelas arrangören.

Kontakt