Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Successteam

Successteam

Enkel, genialisk och effektiv affärsutveckling

 

Tillsammans med andra företagare, erfarenhetsutbyte och feedback kommer du att utveckla ditt företag och affärsnätverk. Du kommer att ingå i ett team bestående av 6-8 företagare som träffas en gång i månaden under ett halvår för att:

  • Utbyta erfarenheter
  • Utveckla nya affärsskontakter
  • Utveckla nya produkter, tjänster och kunderbjudanden
  • Träffa andra företagare som blir ditt bollplank och dina "kollegor"

Vid varje träff kommer du att få tid att tillsammans med de andra företagen utveckla just ditt företag eller din produkt/tjänst.

Nästa omgång av Successteam kör igång under våren 2018.

Omdömen från tidigare deltagare

"Ett toppenupplägg. Snabbt och lätt. Det får en att komma tillskott och faktiskt göra saker. Du har alltid någon att bolla frågor med som du inte kan ta med dina anställda. Successteam har gjort att jag utvecklats som företagsledare och lärt mig att leda ett företag med anställda."
Henrik Strandberg, Strandbergs Buss AB och S&S-resor AB

"Successteam har varit ovärderligt. Det har gett mig ett nätverk, en skuggstyrelse och nya samarbeten. Jag har utvecklats som person, fått nya tankar kring mitt företag och lärt känna nya människor som har gett ärlig och öppen feedback. För mig har det varit en eye opener som har överträffat mina förväntningar."
Kristina "Tina" Karlsson, Serene Management 

"Upplägget är kanon. Tidsbegränsningen ger korta och bra möten. Uppgifterna till varje gång är jättebra. Det är ett enkelt sätt att få saker gjorda. Både jag och vårt företag har utvecklats samtidigt som det har varit jättekul att bli engagerad i andras företag."
Bozo Lukanovic, SF Byggkonsult

Sidan uppdaterad: 2017-09-10