Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Successteam

Successteam

Enkel, genialisk och effektiv affärsutveckling

 

Efter fantastiska resultat hos deltagande företag startar vi en ny omgång av Successteam. Tillsammans med andra företagare, erfarenhetsutbyte och feedback kommer du att utveckla ditt företag och affärsnätverk. Du kommer att ingå i ett team bestående av 6-8 företagare som träffas en gång i månaden under ett halvår för att:

  • Utbyta erfarenheter
  • Utveckla nya affärsskontakter
  • Utveckla nya produkter, tjänster och kunderbjudanden
  • Träffa andra företagare som blir ditt bollplank och dina "kollegor"

Vid varje träff kommer du att få tid att tillsammans med de andra företagen utveckla just ditt företag eller din produkt/tjänst.

Kick off och anmälan

Under kick offen kommer du att få välja ditt team, därför är det obligatoriskt att närvara. Vi kommer att arbeta utifrån tre inriktningar:

  • Successteam Nystart
  • Successteam Soloföretagare
  • Successteam Företagare som har eller vill anställa personal

När:   Onsdagen den 28 februari 2017 kl. 15.00-18.00
Var:    Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan 2, Falkenberg

Anmäl dig till Madeleine Nemstrand här innan onsdagen den 21 februari 2018. Vid frågor ring 0767-86 12 91.

Omdömen från tidigare deltagare

"Ett toppenupplägg. Snabbt och lätt. Det får en att komma tillskott och faktiskt göra saker. Du har alltid någon att bolla frågor med som du inte kan ta med dina anställda. Successteam har gjort att jag utvecklats som företagsledare och lärt mig att leda ett företag med anställda."
Henrik Strandberg, Strandbergs Buss AB och S&S-resor AB

"Successteam har varit ovärderligt. Det har gett mig ett nätverk, en skuggstyrelse och nya samarbeten. Jag har utvecklats som person, fått nya tankar kring mitt företag och lärt känna nya människor som har gett ärlig och öppen feedback. För mig har det varit en eye opener som har överträffat mina förväntningar."
Kristina "Tina" Karlsson, Serene Management 

"Upplägget är kanon. Tidsbegränsningen ger korta och bra möten. Uppgifterna till varje gång är jättebra. Det är ett enkelt sätt att få saker gjorda. Både jag och vårt företag har utvecklats samtidigt som det har varit jättekul att bli engagerad i andras företag."
Bozo Lukanovic, SF Byggkonsult

Sidan uppdaterad: 2017-11-17