Nu kan du söka sommarjobb i kommunen

Nu är det dags för dig som går i ettan eller tvåan (födda 2000 eller 2001) på gymnasiet att söka sommarjobb hos oss inom Falkenbergs kommun.

Dessa jobb är avsedda för de som inte fått något annat sommarjobb.

Jobben du kan söka finns inom någon av kommunens verksamheter eller inom någon ideell förening. Sommarjobben finns på olika arbetsplatser, till exempel inom barnomsorg, äldreomsorg, LSS, kök, vaktmästeri, parkskötsel, som idrottsledare för Sportsommar eller som ledare på Kultursommar. I ditt jobb kommer du inte att ersätta ordinarie personal utan fungera som en extra resurs.

Våra kommunala sommarjobb pågår under tre veckor på heltid vilket är 8 timmar per dag eller under 4 veckor med 6 timmar per dag. Detta pågår under vecka 24-32, max 120 timmar vid full närvaro.

30 platser är reserverade för elever som går i 9:an och söks genom skolans kurator. 9:or kan dock inte jobba inom barnomsorgen.

Sidan uppdaterad: 2018-02-09