Arbetsplatsambassadör - en nyckelperson på arbetsplatsen

Falkenbergs kommun bjuder in till en kostnadsfri utbildning i konceptet Arbetsplatsambassadörer. Utbildningen startade i oktober och sträcker sig till februari 2018.

Falkenbergs kommun satsar på denna utbildning för att få ett öppnare arbetsklimat, inkludera fler människor på arbetsmarknaden, få fler praktik- och arbetsträningsplatser och minska ohälsan på kommunens arbetsplatser.

Utbildningen startar med två heldagar och sedan sju halvdagar där arbetsplatsambassadören kommer att få verktyg för att kunna möta praktikanter, nyrekryterade samt sjukskriven personal. Tillfällena kommer bland annat beröra ämnen som bemötande, stress, kulturella skillnader, svåra samtal, kommunikation och självkänsla. Vid sista tillfället blir ambassadören diplomerad och chefen till ambassadören erbjuds närvara vid ceremonin.

Vid frågor kontakta Johanna Fredriksson eller Miodrag "Miki" Gocic.

Sidan uppdaterad: 2017-10-25