Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Cirka 950 personer var med på Näringslivsdagen.

Lisa Lemke utsågs till årets Falkenbergare på Näringslivdagen

I samband med Näringslivsdagen i Falkenberg delades priset ”Årets Falkenbergare” ut för fjärde gången. Årets vinnare blev Lisa Lemke som fick priset för sin passion för lokal matkultur.

Årets Näringslivsdag var fullsatt under prisutdelningen och övriga dagen. 950 personer från Falkenbergs näringsliv minglade och lyssnade till föreläsningar i Falkhallen under onsdagen den 1 mars. Temat för årets upplaga av Näringslivsdagen var ”Med fokus på värdskap”. Bland föreläsarna fanns bland andra finansminister Magdalena Andersson, Linda Hammarstrand, som jobbat med att visa på att värdegrunden i en organisation kan påverka organisationens resultat och Leif Östling från Svenskt Näringsliv.

Se föreläsningarna i efterhand

Här kan du nu se föreläsningarna i efterhand >>länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Lisa Lemke blir Årets falkenbergare 2016.

Lisa Lemke blev årets Falkenbergare

Under årets Näringslivsdag delade intresseorganisationen Näringslivet Falkenberg ut pris till Årets Falkenbergare. Årets Falkenbergare blev Lisa Lemke. Hon fick motta priset med följande motivering:

"Med din passion för lokal matkultur har du haft en avgörande betydelse för att utveckla Falkenberg som matdestination. Du är en förebild som skapar nya nätverk och samtidigt är en av Falkenbergs mest engagerade ambassadörer – var du än är, syns eller hörs.”

Tidigare pristagare Tidigare pristagare är Lars-Eric Nilsson (2013) från Falkenbergs FF, Jill Wegerup (2014)för startandet av Pridefestivalen i Falkenberg och Kålle Gunnarsson (2015) eldsjäl och kulturentreprenör, teater- och musikalproducent i Falkenberg.

Sidan uppdaterad: 2017-03-07