Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Sommarbild Skrea Strand

Jennifer ska öka servicen på landsbygden

Nu är det klart att Falkenbergs kommun med finansiering från Tilläxtverket kommer upprätta minst fyra servicepunkter på landsbygden. Projektet startar 1 januari och Falkenbergs Näringsliv AB har anställt Jennifer Erlandsson som projektledare och vi hälsar henne varmt välkommen.

Projektet som finansieras av Tillväxtverket är det första i Halland och kommer ligga till grund för att hitta en arbetsmetod för att upprätta fler servicepunkter i Halland. Där kan det till exempel komma att finnas information från kommunen, turistinformation och tillgång till dator och internet för att till exempel sköta bankärenden.

- Det här ska bli jätteroligt och en otroligt spännande utmaning. Det förenar väldigt mycket av det jag brinner för och jag ser fram emot att jobba för en levande landsbygd tillsammans med de människor som faktiskt bor på Falkenberg landsbygd. Att de är med och tycker till om vad som ska finnas på en servicepunkt är en förutsättning för ett lyckat projekt, säger Jennifer Erlandsson.

Jennifer har en bakgrund som journalist och har tidigare jobbat med både tidningar, teve och radio. Idag driver hon en egen hästgård i Slöinge och är även känd från teve-programmet ”Bonde söker fru”. Från och med årsskiftet kommer hon jobba 75% med att utveckla Falkenbergs och Hallands första servicepunkter.

- Som en stor förespråkare för att bo på landsbygden är visionen givetvis att befolkningen på landsbygden ska öka. Det kommer krävas flera olika insatser för att skapa en levande landsbygd och jag tror att servicepunkterna kan bli en del av det och jag ser mycket fram emot att få jobba med det här projektet, avslutar Jennifer.

Sidan uppdaterad: 2016-12-02