Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Ballingslöv etablerar sig i Falkenberg

I nästan nittio år har fabriken i Ballingslöv byggt svenska kök efter tidens behov och önskemål. De har sett trender komma och gå men har konsekvent hållit fast vid deras tanke att kvalitet och erfarenhet gör det möjligt att bana ny mark. Den 31 mars är det premiär för butiken i Falkenberg med försäljning av kök, badrum och förvaring.

Nyetableringen i Falkenberg innebär att Ballingslöv förstärker sin position ytterligare i Halland. Den nya butiken ligger i Campeas tidigare lokaler vid Vinbergs-motet utmed E6:an och kommer drivas av Mats Larsson och Ingemar Andersson.

-Vi tror att Falkenbergare är trogna sin ort och vill gärna handla lokalt och att vår butik blir ett bra komplement till de som redan finns i kommunen, menar Ingemar som tidigare varit delägare i Ballingslövs-butiken i Varberg.

- Falkenberg är dessutom en kommun som växer och formas och vi är gärna med på den resan. Var för sig har vi nästan 30 års erfarenhet av branschen och bred kunskap inom försäljning och montering av kök och badrum, säger Mats som tidigare jobbat som snickare och som menar att deras bakgrunder är en förutsättning för att kunna driva butiken.

De är just nu i full gång att bygga en butik och Ingemar är övertygad om att fysiska butiker behövs i ett samhälle som idag präglas av en ökad näthandel.

- Det finns mycket man kan handla på nätet men våra produkter vill kunderna gärna känna och rycka i. Kunden vill få inspiration, prata med kunnig personal och uppleva vår kvalitet, säger Ingemar som inte ser den ökade e-handeln som ett problem för deras bransch.

Idag talar Ballingslöv gärna om Var Dags Glädje. För det är just vad de tycker att ett bra kök skall vara, både nu och i framtiden: en källa till vardagsglädje.

Sidan uppdaterad: 2016-03-17