Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Prisutdelning till Jessica och Martin Karlsson, Anghems guld.

Jessica och Martin Karlsson tar emot pris i kategorin Årets Butik.

Framgångsrika företag prisade

Företagarna Falkenberg arbetar på olika sätt för att stärka företagen i Falkenberg. På lördagskvällen sjätte februari gick för andra gången eventet Företagarnas Awardparty av stapeln.

– Huvudsyftet är att lyfta våra fantastiska företagare i kommunen, säger Teddy Eriksson, ordförande företagarna Falkenberg.

Årets Företagare blev Bo-Lennart Thuresson och Johnny Hansson på Peterson & Hansson i stark konkurens med de två övriga nomineringarna Peter Nilsson på Kosmonaut Events AB och Ulf Pentéus, Roger Petterson och Krister Lindén på Atran Velo. Årets Unga Företagare blev Amadeus Nilsson på Statoil, Södra infarten. Årets Butik blev Jessica och Martin Karlsson på Anghems guld medan priset för Årets Hållbarhetsföretag gick till Bertegruppen med Per Stenström i spetsen. Priserna delades ut på Arena Vesterhavet och för underhållnigen stod bland annat falkenbergsprofilen Kålle Gunnarssons Schlagerabstinens.

– Att dela ut priserna under en helkväll med utmärkelser och underhållning, tror vi kan bidra till fortsatt bra företagsklimat i Falkenberg, säger Teddy Eriksson.

Motivering Årets Företagare 2015


Peterson & Hansson Byggnads AB

Johnny Hansson och Bo-Lennart Thuresson

"Med kunden i fokus, stora som små, och med stor flexibilitet, lyckas de drivande företagarna hålla en kontinuerligt ökande omsättning med god vinst.

Tack vare ett bra ledarskap knyter man till sig en duktig och kompentent personal med hög arbetsmoral som fortsatt bibehåller den goda andan inom företaget.

Att man dessutom visar ett intresse för yrkesutbildning för framtida arbetstillfällen samtidigt som man långsiktigt jobbar med hållbarhet inom byggsektorn bidrar man även till goda tillväxtmöjligheter för kommande generationer.

Årets Företagare i Falkenberg år 2015 går till Johnny Hansson och Bo-Lennart Thuresson på Peterson & Hansson Byggnads AB."

Sidan uppdaterad: 2016-02-08