Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Ansök om projektstöd från Leader Halland

Nu är det tid för att söka projektstöd/leadercheckar till förstudier och för mindre genomföranden av lokala initiativ som främjar ett livskraftigt företagande på Hallands landsbygd.

Leader är en metod och finansieringsform och en del i genomförandet av det svenska Lansbygdsprogrammet. Fram till 30 september går det att ansöka om 10 000 kr för förstudier och upp till 30 000 kr för mindre genomföranden.

I Falkenbergs kommun har Leader-pengar bidragit till bland annat utvecklingen av cykelleder i inlandet, vandringsleden Östdanmark samt ombyggnaden av Ätrans IP och dess skidskytteanläggning.

Sista ansökningsdag är den 30/9-2015 och beslut fattas under oktober 2015. Besök www.leaderhalland.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för mer information eller kontakta Inger Karlsson på Falkenbergs Näringsliv.

Sidan uppdaterad: 2015-08-31