Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Från Coffice till hela världen

För ett par år sedan lämnade Georgia Ferris och hennes man London för att flytta tillbaka till Sverige. Med sig till Falkenberg tog hon jobbet som inredningsdesigner och nu har hon Coffice i Falkenbergs Företagscenter som ny arbetsplats.

Georgia Ferris

- Allt jag gjorde från England tidigare kan jag göra härifrån. När jag hörde talas om Coffice kollade jag upp det direkt och det har varit bättre än vad jag kunnat föreställa mig, säger Georgia om sin nya arbetsplats.

Georgia jobbar för det Londonbaserade möbelföretaget Vitsoe som tillverkar och säljer moderna möbler. Företaget har under en lång tid jobbat med en digitalisering av verksamheten och när Georgia delgav nyheten om flytt tillbaka till Sverige såg Vitsoe inga hinder för en fortsatt anställning, snarare tvärtom.

- I och med min flytt fick vi chansen att testa de digitala lösningarna som vi utvecklat och efter min flytt har fler anställda valt att flytta från London. Med videosamtal och webbaserade datasystem är det enkelt att hålla kontakten med både kunder och kollegor i andra länder. På Coffice finns det dessutom flera konferensrum där man kan smyga undan vilket är perfekt för videokonferenser eller privata samtal, berättar Georgia.

Under den första tiden i Falkenberg jobbade Georgia hemifrån, en situation som efter andra föräldraledigheten var ohållbar.

- Hemma kände jag mig isolerad och det kom lätt andra saker i vägen som inte rörde jobbet. Jag saknade kollegor och att ha någonstans att gå för att bara fokusera på mitt arbete. Med Coffice som arbetsplats känner jag mig mer professionell och får bra rutiner samtidigt som jag får kontakt med människor i en liknande situation som mig själv, avslutar Georgia innan hon går tillbaka till sin arbetsstation som hon idag delar med två andra Coffice-kollegor.

Är du i också behov en arbetsplats, ett mötesrum eller bara är nyfiken på Coffice? Kontakta Madeleine Jansson på 076-786 12 91 eller madeleine.jansson@falkenberg.se

Sidan uppdaterad: 2015-04-10