Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Bemannningsföretag etablerar sig i Falkenberg

OnePartnerGroup är ett bemanningsföretag med cirka 600 medarbetare och som finns representerat på ett 20-tal orter i södra Sverige. Från och med 1 mars finns dem även på plats i Kattegattcenter i Falkenberg.

Carina Nyberg och Carl Mårtensson

- Det känns mycket bra att kunna etablera OnePartnerGroup i Falkenberg och framförallt att få bli en del av det positiva företagsklimatet som finns här, säger Carina Nyberg som tillsammans med sin kollega Carl Mårtensson delar på rollen som verksamhetschef.

Carina och Carl, som båda tidigare jobbat flera år med rekrytering och bemanning i Halland, är även delägare i det nystartade bolaget och de ser stora geografiska fördelar i att verka från Falkenberg.

- Här finns vi mitt i Hallands län vilket ger oss närhet till många av företagen i vårt område. Med min och Carinas lokala förankring, vårt engagemang i företaget och intresse för både människor och näringsliv vill vi göra skillnad för företagen i Falkenberg och erbjuda ett mer personligt bemanningsföretag, berättar Carl.

OnePartnerGroup erbjuder anpassade och flexibla lösningar för sina kunders unika behov inom kompetensförsörjning. Koncernen består av tre varumärken, EPAB, EnPartner och EBS vilka tillsammans gör dem till en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannaområdet.

- OnePartnerGroups framgång bygger på nära samarbeten och goda relationer med våra kunder. Som ett lokalt bemanningsföretag är det lättare för oss att lära känna de kandidater och företag som finns här och därmed kunna bygga ett framgångsrikt nätverk som alla parter har nytta av, avslutar Carina.

Sidan uppdaterad: 2015-04-10