Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Årets Näringslivsdag - för ett Falkenberg i framkant

Den 4 mars är det dags för ännu en upplaga av Näringslivsdagen. Som vanligt bjuds det på ett fullspäckat schema med spännande föredragshållare. I år kommer bland annat Jonas Gardell att tala om vikten att våga bryta invanda mönster och prova nya vägar.

Näringslivsdagen i Falkenberg vänder sig till kommunens alla företagare, politiker samt engagerade och intresserade personer och organisationer. I år beräknas närmare 800 besökare komma till Falkhallen.

Årets Näringslivsdag arrangeras med rubriken "För ett Falkenberg i framkant" och tanken är att stimulera vikten av egna initiativ och modet att våga gå sin egen väg och tänka nytt. Som vanligt kommer besökarna inspireras av några av Sveriges bästa föredragshållare och i år med Jonas Gardell i spetsen. Dagen leds av Anna Dyhre som många minns från Näringslivsdagen 2012 då hon gjorde succé på temat personalrekrytering.

Under dagen ska även Falkenberg som matdestination uppmärksammas, lokala matproducenter kommer under namnet Falkenbergs Skafferi stå för allt som serveras till både fika och lunch. Som besökare kommer man även få chansen att provsmaka och lära sig mer om vad lokala producenter har att erbjuda.

Näringslivet i Falkenberg delar sedan förra året ut priset ”Årets Falkenbergare”. Priset är 10 000 kronor och kommer att delas ut under Näringslivsdagen. Vem som helst kan nominera och motivera en pristagare fram till den 13 februari.

Näringslivsdagen arrangeras av företagsorganisationen Näringslivet Falkenberg tillsammas med medarrangörerna Falkenbergs kommun, Svenskt Näringsliv, Falkenbergs Sparbank, Region Halland, TEK och Hallands Nyheter.

Anmälan

Sista dag för anmälan är den 27 februari. Information om anmälan och dagens program hittar du på Näringslivet i Falkenbergs hemsidalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2015-01-29