Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Se Näringslivsdagens föredrag igen

Näringslivsdagen i Falkenberg lockade i vanlig ordning stor publik. Såpass att de 900 platserna inte räckte till och kommunen valde att direktsända evenemanget på webben. Något man även kan titta på i efterhand.

Den första delen av sändningen går att se i efterhand. Sändningen efter lunch (del 2) avpublicerades 30 dagar efter evenemanget enligt överenskommelse med föredragshållare.

Filmen med de tre nominerade företagen till "Årets företagare" finns här i en extra lång version.

Programmet för Näringslivsdagen 5 mars
Föredragshållare / aktivitet
Dagens moderator Jacke Sjödin hälsar välkommen tillsammans med Göran Bengtsson, ordförande i medlemsorganisationen Näringslivet Falkenberg, arrangör för Näringslivsdagen.
Ordföranden i Svenskt Näringsliv Jens Spendrup, "Så förbättrar vi jordmånen för jobbskaparna - Sverige behöver fler företagare"
Finansminister Anders Borg, "Hur får vi fler i arbete"
Utdelning av Företagarnas pris till "Årets företagare i Falkenberg 2014"
Falkenbergs kommunråd Mari-Louise Wernersson "Så här blir vi en destination - ett nytt steg för Falkenberg"
Hotelldirektör och destinationsbyggare Yngve Bergqvist "Att skapa en destination - så blev ishotellet en turistmagnet"
Matkreatör och skribent Lisa Lemke "Så mycket av det goda i Falkenberg - varför gå över ån efter vatten"

Inte längre tillgängligt i webb-tv

Rådgivare och kommunikationsexpert Per Schlingmann "Att förändras är att vinna - gå före och bli en vinnare"
Leg. psykolog och kommunikationsexpert Jörgen Oom " Så här skapas ett vinnande lag"
Avslutning med utdelning av det nyinstiftade priset "Årets Falkenbergare".
Sidan uppdaterad: 2014-04-28