Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Förberedelser inför Näringslivsdagen 2014 i Falkhallen.

Se Näringslivsdagen live på webben

Intresset för Näringslivsdagen är i år så stort att det sedan en tid är helt slutsålt, trots att fler platser satts in. För att alla som vill ska kunna följa föredragen och prisutdelningarna kommer Falkenbergs kommun att sända Näringslivsdagen som direktsänd webb-tv från Falkhallen.

Näringslivsdagen 2014

Temat för årets Näringslivsdag är "Konsten att våga förändra och utveckla". Drygt 900 besökare tar under onsdagen plats i Falkhallen för en heldag med föredragshållare i toppklass och spännande prisutdelningar i form av "Årets Företagare" och "Årets Falkenbergare".

Eftersom evenemanget är helt slutsålt med en lång väntelista för att få biljett har Falkenbergs kommun beslutat att direktsända evenemanget på www.falkenberg.se.

Sändningen startar kl. 8.30 onsdagen den 5 mars, 2014.

Programmet för Näringslivsdagen 5 mars
TidFöredragshållare / aktivitet
08.30Dagens moderator Jacke Sjödin hälsar välkommen tillsammans med Göran Bengtsson, ordförande i medlemsorganisationen Näringslivet Falkenberg, arrangör för Näringslivsdagen.
08.40Ordföranden i Svenskt Näringsliv Jens Spendrup, "Så förbättrar vi jordmånen för jobbskaparna - Sverige behöver fler företagare"
09.20Finansminister Anders Borg, "Hur får vi fler i arbete"
10.00Utdelning av Företagarnas pris till "Årets företagare i Falkenberg 2014"
10.35Falkenbergs kommunråd Mari-Louise Wernersson "Så här blir vi en destination - ett nytt steg för Falkenberg"
10.45Hotelldirektör och destinationsbyggare Yngve Bergqvist "Att skapa en destination - så blev ishotellet en turistmagnet"
11.30Matkreatör och skribent Lisa Lemke "Så mycket av det goda i Falkenberg - varför gå över ån efter vatten"

Lunchpaus

13.50Rådgivare och kommunikationsexpert Per Schlingmann "Att förändras är att vinna - gå före och bli en vinnare"
15.00Leg. psykolog och kommunikationsexpert Jörgen Oom " Så här skapas ett vinnande lag"
15.50Avslutning med utdelning av det nyinstiftade priset "Årets Falkenbergare".
Sidan uppdaterad: 2014-03-04