Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.

Kul aktiviteter på Coffice och Falkenbergs Företagscenter

Falkenbergs Företagscenter är Falkenbergs nya träffpunkt för dig som är, eller drömmer om att bli, företagare. Här kan du få hjälp att starta eller utveckla ditt företag eller din affärsidé. Under hösten arrangerar Falkenbergs Företagscenter en rad spännande och inspirerande aktiviteter, bland annat kan du få testa det nya Coffice-konceptet.

Alla workshops och aktiviter är öppna för allmänheten. Det är kostnadsfritt att delta, samtliga tillfällen är fristående. Föranmälan krävs. Begränsat antal platser.

Samtliga aktiviteter hålls på Coffice i Falkenbergs Företagscenter, Kvarngatan 2 (4 trp), i Falkenberg. Anmäl dig till erika.gyllensvaan@falkenberg.se eller ring 073-380 86 44.

Destinationsutvecklare Kristjan Sigurdarson

Afternoon Tea

mellan kl 16.30-18.30

5 december - Var med och skapa det nya Falkenberg!

Falkenbergs nya destinationsutvecklare Kristjan Sigurdarson har fått kommunens uppdrag att driva en varumärkesprocess för platsen Falkenberg. På årets sista Afternoon Tea kommer Kristjan berätta vad platsvarumärkesarbetet innebär, vad det kommer att kunna leda till och hur du som invånare och företagare kan vara med och påverka resultatet!

Afternoon Tea är en perfekt aktivitet för dig som vill bli inspirerad och nätverka. Här bjuder vi på scones, inspirationsföreläsningar och spännande erfarenhetsutbyte.

Den som vill har också möjlighet att pitcha en företagsidé eller utmaning och få direkt feedback från publiken. Lämna ditt intresse för att pitcha vid anmälan.

Kom som du är och njut av en inspirerande och lättsam kväll med möjligheter för nya kontakter. Ta gärna med visitkort.

Öppet hus på Coffice

Mellan kl 8-9

2 december

Kom och ät frukost på Coffice, lär dig mer om vad konceptet innebär, nätverka och testa Coffice under dagen. Passar Coffice för dig? Då kan du teckna avtal för månaden.Klockan 09.00 - 10.00

Coffice Falkenberg är en mötes- och arbetsplats för dig som driver eller vill driva företag. Som Coffice-företag får du möjlighet att hyra en flexibel arbetsplats i gemensamma lokaler tillsammans med andra kreativa krafter inom Falkenbergs Företagscenter.

Temafrukost

Mellan klockan 08.00 - 09.00

20 november
Om digital redovisning - kan man sköta bokföringen med mobilen?

Den 20 november, mellan kl. 8-9 besöker Tobias Andersson från PWC oss på Coffice för att berätta om hur digital redovisning fungerar och hur man som småföretagare kan attestera sina fakturor digitalt. Tobias kan såklart svara på alla dina frågor om redovisning.  

18 december
Stärk din verksamhet med en praktikant

Den 18 december, mellan kl 8 -9 kommer Miodrag "Miki" Gocic på FAMI till Coffice för att berätta om vilka möjligheter det finns för dig som företagare att ta in en praktikant och hur din verksamhet kan stärkas med en extraresurs från FAMI.  

FAMI är en arbetsmarknadsenhet inom Falkenbergs kommun som jobbar med insatser till förmån för arbetssökande som behöver extra stöd. FAMI arbetar på uppdrag av bland andra Socialförvaltningen, Arbetsförmedlingen eller Försäkringskassan. FAMI har uppemot 200 möjliga arbetssökande inskrivna hos sig, från 16-64 år. Under frukosten kommer Miki att berätta mer om FAMIs viktiga verksamhet och hur du som företagare kan vara med och bidra till en socialt hållbar arbetsmarknad i Falkenberg.

Sidan uppdaterad: 2013-11-13