Oinloggad
Standardsida
Startsida Falkenbergs kommun
Den här nyheten är äldre än sex månader och kan därför vara inaktuell.
Mingel på invigningen av Företagscenter

Falkenbergs Företagscenter har invigts

På tisdagen invigdes Falkenbergs Företagscenter på Kvarngatan i hamnen. Många företagare, organisationsföreträdare och kommuntjänstemän var med.

Det var trångt i de nya lokalerna när kommunstyrelsens ordförande Mari-Louise Wernersson tog till orda och hälsade alla välkomna.

-Vi är stolta över vår utveckling i kommunen som vi fått pris för. När vi började leta efter nya lokaler till Falkenbergs Näringsliv AB såg vi till det samarbete som finns mellan olika aktörer i kommunen, sade hon bland annat i sitt invigningstal.

Alltså är det inte bara FNAB som fått nya lokaler utan också Falkenbergs Innerstad, Näringslivet Falkenberg, Coompanion och Nyföretagarcentrum. Tillsammans skapar de en enhet med syfte att hjälpa företag i Falkenbergs kommun att växa och utvecklas. Lokalerna på översta våningen i Lantmännens kontorshus står öppna för allehanda möten kring företagsfrågor. Där finns också små arbetsplatser att hyra för den som till exempel har ett nystartat företag, men saknar kontor.

Tillsammans planterade Mari-Louise Wernersson och näringslivschef Catharina Rydberg-Lilja några frön i en kruka som sympol för att att näringslivet ska växa och frodas i den nya miljön.

Ett särskilt tack riktade Catharina Rydberg-Lilja till sin medarbetare Madeleine Jansson som planerat de nya lokalerna och sett till så att de blivit snygga, trivsamma och funktionella.

Sidan uppdaterad: 2013-04-10